SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

KISZÁLLÍTÁS

A HERZ NEW YORK COFFEE ROASTERS  kizárólag Magyarország területére vállalja a megrendelt kávékapszula és kiegészítők kiszállítását. A HERZ-nek munkanapokon délig azaz 12 óráig leadott és feldolgozott megrendeléseit, a megrendelés kézhezvételét követő 24 órán belül vagy a legközelebbi munkanapon igyekszik kiszállítani. A HERZ a fenti határidőn belül történő áru kiszállításért nem vállal felelősséget.

Az áruszállítás költsége a megrendelőt terheli, amely házhozszállítás esetén: bank kártyás fizetés esetén 2035 Ft, utánvételes fizetés esetén 2435 Ft.

Az  áruszállítás költsége a 27 % általános forgalmi adót tartalmazza, amely a vételárral együtt kerül kiszámlázásra.

Az áru megrendelője az áru átvételéről köteles gondoskodni,  akár megbízottja útján is. Az áru rendelésekor, a pontos kiszállítás miatt, a munkahelyi cím megadását javasoljuk.A megrendelő vagy a megbízottja az áru átvételével egyidejűleg köteles a számlán szereplő mennyiségeket leellenőrizni. Eltérés, hiány és az áru sérülése esetén a megrendelő vagy a megbízottja és a szállító jegyzőkönyvet köteles felvenni, majd haladéktalanul értesíteni a HERZ-t. A HERZ a jegyzőkönyvben foglaltak ellenőrzése után 2 munkanapon belül tájékoztatja a megrendelőt annak eredményéről.

A megrendelt és bankkártyával kifizetett áru elmaradt kiszállítása esetén a HERZ  pótlólag a saját költségére kiszállítja a megrendelt árut. Abban az esetben, ha a megrendeléssel azonos árut nem tudja a HERZ kiszállítani, akkor 5 munkanapon belül visszautalja annak ellenértékét a megrendelő bankszámlájára.

A HERZ  a megrendelt áru határidőre történő kiszállítása  érdekében megfelelő mennyiségű árut gyárt és tart folyamatosan raktáron. Megtörténhet, hogy egyes kávékapszulákból, kiegészítőkből, a HERZ átmenetileg  nem tudja a megrendelést teljesíteni, ebben az esetben részszállítmányként szállítja ki a megrendelőnek az árut, többlet költség felszámítása nélkül.  

A HERZ a fenti esetben jogosult arra, hogy a megrendeléseket részszállításokkal elégítse ki vagy a megrendelést későbbi időpontban teljesítse, amelyről értesíti a megrendelőt.

Abban az esetben ha HERZ az áru kiszállítását a fizetést követő 5 napon belül nem tudja teljesíteni, úgy a megrendelt áru ellenértékét 3 napon belül visszautalja a megrendelő  bankszámlájára.

ÁRU VISSZAKÜLDÉSE

A megrendelő az áru kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától,  visszaküldheti  a megrendelt árut, a távollevők között  kötött szerződésekről  szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szabályozása  értelmében. Ebben az esetben a megrendelt áru ellenértékét és a szállítási költséget a HERZ 30 napon belül visszautalja a megrendelőnek. A megrendelt áru visszaküldésének a költségeit a megrendelő viseli.

A megrendelő  panasszal a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is fordulhat:

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.

Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.

Telefon: +36 1 459 4800

Telefax: +36 1 210 4677

E-mail: nfh@nfh.hu