Irodai kávészervíz

Herz Office Coffee Service (HOCS)
Irodai kávészervíz munkahelyek számára

A HOCS szolgáltatásunk teljeskörű kávéellátási megoldást kínál üzleti partnereinknek, melynek célja irodai munkatársak számára kényelmes és minőségi kávézási élmény biztosítása a munkahelyeken.

  1. Prémium szuperautomata kávégépek vagy Nespresso® kompatibilis kapszulagépek biztosítása

  2. Széles választékban kínálunk különféle prémium 100% Arabica Espresso keverékeket, és 100% Arabica Specialty ültetvény-kávékat a világ különböző pontjairól - Brazília, Guatemala, El Salvador, Colombia, Etiópia, Kenya

  3. Kávézás közben szükség lehet különféle kiegészítőkre, például cukorra, teára, csészékre, coffee to go poharakra és keverőpálcikákra, amit igény szerint biztosítani tudunk.

  4. A rendszeres tisztítást a partnereinknek kell elvégezniük, továbbá fél évente egy teljes karbantartást végzünk a kávéfőző gépeken. 

  5. Rugalmas szerződési lehetőségeket biztosítunk partnereink számára. Az igényekhez igazodva választhatnak fél éves vagy éves határozott szerződést, és módosíthatják a megrendelést a munkatársak számának változásaihoz igazítva.

Az Herz Office Coffee Service előnyei közé tartozik az irodai kávészünetek egyszerűsítése, a munkahelyi produktivitás javítása és a munkatársak elégedettségének növelése. 

Prémium szolgáltatást nyújtunk, hogy a munkahelyek élvezhessék a friss és minőségi kávézás előnyeit, anélkül hogy el kellene hagyniuk az irodát.

Árajánlat igényléshéz kérjük írjanak a sales@herzcoffee.com -ra.